lauantai 11. elokuuta 2012

Kuulumisia Capsiplex rasvanpolttajatestistä

Tavoitteeseen pääsy tuntuu hyvältä!
Terve vaan taas kaikille! Tässä loppumietelmiäni Capsiplex rasvanpolttajista joita aloin siis käyttämään jo tämän vuoden alkupuolella kun halusin saada kesäksi poltettua rasvaa kehostani ja painoani alaspäin. Alkupainoni siis oli 97 kiloa kun aloin Capsiplex rasvanpolttajia käyttämään ja kahden kuukauden käytöllä sain siis painoni putoamaan 84 kiloon joka oli jo sinänsä tällaiselle ylipainoiselle miehelle todella kova saavutus omasta mielestäni.

Laihdutustavoite on nyt saavutettu!


Eli olen nyt jo jonkin aikaa ollut siinä painossa johon laihdutusta aloittaessani tähtäsinkin eli painan tällä hetkellä 75 kiloa ja olo on suoraan sanottuna erinomainen! En olisi kyllä uskonut että jollain rasvanpolttajilla pystyisi laihtumaan näin tehokkaasti ja koska olen sittemmin myös aloittanut hieman fysiikkatreeniä, on kehoni nykyään jo hyvinkin “atleettisen” näköinen ja oloinen.

Tuossa juuri kun yksi päivä katselin joitakin vanhoja valokuvia ja kun katselin sitä entistä pullukkaa joka aikaisemmin olin niin kyllä tekisi mieli hypätä ajassa taaksepäin ja sanoa sille pullukalle pari valittua sanaa. Ainoa asia joka kaduttaa on se että en tehnyt tätä “laihdutusoperaatiota” aikaisemmin, niin paljon mukavampaa on oikeasti elää hoikkana ihmisenä. Jaksaa paljon paremmin ja ei rupea heti hikeä pukkaamaan kun täytyy takapuolta nostaa ylös tuolista!

En siis enää käytä Capsiplex rasvanpolttajia koska olen tavoitteessani ja enkä usko että enää ikinä päästän itseäni lihomaan.. Voin kyllä suositella näitä kaikille ylipainoisille laihdutukseen, niin paljon ne minua auttoivat! Voit katsoa miten tilaat Capsiplex rasvanpolttajia Suomeen.

Hyvää loppukesää kaikille ja kaikkea hyvää muutenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti